Returnering

Retunering

Uanset hvad og hvor meget du køber, er du altid sikret 120 dages fortrydelsesret på alle dine køb hos InkEurope.

Alt hvad du skal gøre er blot at give os besked omkring din fortrydelse via vores mail: Info@InkEurope.dk og samtidig medsende en udfyldt fortrydelsesblanket som du finder nederst på denne side.

Bemærk at varerne samtidig skal sendes retur senest 120 dage efter vi har modtaget dit ønske om at gøre brug af din fortrydelsesret.

Varerne kan sendes tilbage på InkEuropes adresse: Siriusvej 17, 7430 Ikast.

Alle returpakker skal sendes til denne erhvervsadresse.

Vi modtager/afhenter ikke pakker i pakkeshop/box. Undgå derfor at sende dine pakker retur med DAO, da DAO ikke leverer til erhversadresser. Anvend derfor Post Nord eller GLS.

Bemærk at hvis der er tale om større varer så som printere eller lignende, kan varerne ikke sendes retur ved brug af normal brevpost, men skal tilbageleveres enten via fragtfirma eller personlig levering.
Alle udgifter i forbindelse med transport ved fortrydelsesretten ligger hos dig som køber.
Når du har fortrudt dit køb vil du inden for rimelig tid få dine penge tilbage, bemærk dog at hvis der er tale om en værdiforringelse af varerne, f.eks. hvis købte blækpatroner har fået fjernet deres sikkerhedsstrips eller lignende, vil denne værdiforringelse blive fratrukket din tilbagebetaling.

InkEurope forholder os retten til at tilbageholde din tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne retur, eller er sikre på at varerne er på vej.

Hvis du fortryder købet og lader din pakke gå retur, vil du blive pålagt en fragt omkosning på 49 kr, som vil blive fratrukket varekøbet. Dette er også gældende for uafhentede pakker. 

STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR FINDES HER: